Főoldal Praktikus információk Szervezeti egységek elérhetőségei
Főoldal Praktikus információk Szervezeti egységek elérhetőségei
Szervezeti egységek elérhetőségei
Központi telefonszám: (06)1-464-8600 / mellék
Szervezeti egység/osztály Név Beosztás Mellék e-mail
Főigazgatóság Dr. Bedros J. Róbert tanszékvezető c.egyetemi tanár, főigazgató 8701,8702 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Gazdasági Igazgatóság Kis Beatrix Judit Gazdasági igazgató 8711 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Orvosigazgatóság Dr. Finta Ervin Ph.D. Orvosigazgató 2600 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Orvosigazgatóság Dr. med. habil. Sziller István Orvosigazgató helyettes 2600 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Orvosigazgatóság Dr. Máté Miklós Ph.D. Orvosigazgató helyettes 2600 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Ápolási Ig.közvetlen Németh Miklósné Ápolási igazgató 8709 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Pénzgazdálkodási Osztály Félegyházi-Török Csabáné mb. osztályvezető 8614 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
    osztályvezető helyettes 8660 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Finansz.és Kontrolling Osztály Földi Ildikó Gyöngyi osztályvezető 8665 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
  Simonné Németh Tünde osztályvezető helyettes 8705 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Humánpolitikai Osztály Kozics Anna Veronika humánpolitikai osztályvezető 8795 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Minőségügyi Koordinációs Ir.   irodavezető 8645 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Rendészet Verő Sándor biztonsági referens 8657 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Anyaggazdálkodási Osztály   osztályvezető 8626 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
  Bajkainé Raskov Ibolya osztályvezető helyettes 1890 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Müszaki Osztály Mikulásik Gábor mb. osztályvezető 8797 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
  Schnabel Zoltán mb. osztályvezető helyettes 8611 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Informatikai osztály Papp Gábor osztályvezető helyettes 8662 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Műszergazdálkodási csoport Pataki Jenő mb. csoportvezető 8631 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Vagyongazdálkodási csoport Uri-Kovács Zsuzsanna mb. csoportvezető 2828 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
         
Ultrahang dr. Tompa Tamás osztályvezető főorvos 1192 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Röntgen dr. Proksa Katalin részlegvezető főorvos 8689 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Computer Tomográfia dr. Várhelyi-Dienes Anna Barbara adjunktus, részlegvezető 1706 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Központi Laboratórium dr. Szakony Szilvia osztályvezető főorvos 8746 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
  Kovácsay Istvánné m.b.osztályvezető helyettes 1257 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Patológiai Osztály Juhászné dr. Zolnai Zsófia osztályvezető főorvos 2126 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
  Dr. Nagy Viktor osztályvezető helyettes 8744 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Kórház-higiénés Osztály dr. Hemző Erika osztályvezető főorvos 8743 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Gyógyszertár

dr. Szabó Anita

intézetvezető főgyógyszerész 8740 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
  dr. Lendvai Eleonóra intézetvezető főgyógyszerész helyettes 8741 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Gyógyszertár assziszt. Krecsmáry Lászlóné vezető asszisztens 8741 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Endokrinológiai Részleg dr. Alföldi Sándor anyagcsere központ vezető helyettes 1107 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Diabetológiai Részleg dr. Gasparics Roland Gábor adjunktus,osztályvezető helyettes 8762 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Lipidológiai Profil Dr. Simonyi Gábor BSZMSZ vezető, osztályvezető főorvos 2439,8703 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
  dr. Jámbor Zoltán fogl.eü.szolg.vezető, főorvos 8772, 1893, 8615 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Kardiológiai Profil Prof. Dr. Járai Zoltán Miklós profilvezető főorvos 1149,8723 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
  dr. Ács Mihály Tamás profilvezető helyettes főorvos 2135 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Angiológiai Profil dr. Kolossváry Endre profilvezető főorvos 1367 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
    profilvezető helyettes 1383, 8766, 6748 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Gasztroenterológiai Profil dr. Tóth Levente profilvezető főorvos 1231, 2338, 8765 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Nefrológiai Profil dr. Kerkovits Lóránt Péter profilvezető főorvos  1382, 8627 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
  dr. Ambrus Csaba Kálmán Ph.D profilvezető helyettes főorvos 1353, 8627 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Klinikai Onkológiai Osztály dr. Nagy Zsuzsanna Ph.D osztályvezető főorvos 1380, 8732 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
  dr. Valtinyi Dorottya osztályvezető helyettes főorvos 1715, 8732 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Szülészeti-Nőgyógyászati Osztály dr. Sziller István Oszkár mb. orv.ig.hely. osztályvezető főorvos, OSZMSZ vez.h. 2601, 8738 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
  dr. Bencsik András osztályvezető helyettes főorvos 1159 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
  dr. Csonka Anita Andrea adjunktus, részlegvezető 1166 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
  dr. Urbán Márta osztályvezető helyettes főorvos 1159 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Fül-Orr-Gégészeti Profil Dr. Horváth Zsuzsanna profilvezető főorvos 8731 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Szemészeti Profil dr.Ferencz Mária Éva profilvezető főorvos 1249,1909 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Érsebészeti Profil dr. Baranyai Árpád profilvezető főorvos 1731 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Plasztikai Sebészeti Profil dr. Jósvay János profilvezető főorvos 8640 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
  dr. Görcsi János adjunktus,profilvezető helyettes 1718 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Ált.Sebészeti Profil dr. Máté Miklós Ph.D profilvezető főorvos, OSZMSZ vezető 8734 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
  dr. Vitályos Tibor profilvezető helyettes főorvos 1168 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Intenzív Terápiás Profil dr. Dobák Éva mb. osztályvezető főorvos 8728,1189 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Sürgősségi Betegellátó Osztály dr Váradi Zsolt osztályvezető főorvos 1710,192 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Közp.Műtő és Aneszt.Profil dr. Dobák Éva mb.profilvezető főorvos 1754,1759 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Neurológiai Osztály Dr. Szupera Zoltán osztályvezető főorvos 1334 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
  dr. Hermann Zsuzsa osztályvezető helyettes főorvos 2333 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Neurológia /Sroke/
Rehabilitációs Osztály
dr. Thomka Magdolna osztályvezető főorvos 2327, 2328 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
         
Pszichiátriai Osztály dr. Vonyik Gabriella adjunktus,osztályvezető helyettes 2523 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Krónikus Osztály Dr. Kovács Ágnes osztályvezető főorvos 1237 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Kiemelt Hotelszolgálat I. dr. Finta Ervin profilvezető főorvos 1765 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Kiemelt Hotelszolgálat II. dr. Kerkovits András Gyula profilvezető főorvos 8619, 8621 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Képalkotó Diagnosztikai.Oszt.Áp. Hományi Ildikó vezető asszisztens 1428 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Központi Laboratórium áp. Szabó Istvánné vezető asszisztens 1254 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Patológiai Osztály áp. Bán Andrea Éva vezető asszisztens 8695 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
  Veszprémi Éva vezető asszisztens helyettes 1195 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Központi Sterilizáló Czabai Balázsné csoportvezető asszisztens 8743, 8629 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
  Vasváriné Balogh Mária csoportvezető helyettes asszisztens 8629 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Érsebészet ambulancia Diószegi Miklósné vezető asszisztens helyettes 8775 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Sebészet ambulancia Garay Éva vezető asszisztens 8774 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
1.Belgyógyászati Ápolási Egység Ferencz Edit ápolási egység vezető helyettes 1374 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
1.Belgyógyászati Ápolási Egység Nagy Barbara mb.ápolási egység vezető 1555 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
2.Belgyógyászati Ápolási Egység Mészárosné Kelemen Edina ápolási egység vezető 1374 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
2.Belgyógyászati Ápolási Egység Némethné Bakó Georgina ápolási egységvezető helyettes ápoló 1374 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
4.Belgyógyászati Ápolási Egység Csák Annamária ápolási egység vezető 1151 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
4.Belgyógyászati Ápolási Egység Pilisi Klaudia ápolási egység vezető helyettes 1151 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
5.Belgyógyászati  Ápolási Egység Nagy Zoltánné osztályvezető ápoló 1377 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
7.Belgyógyászati Ápolási Egység Bíró Ilona szakápoló 1112, 8765 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
  Szántayné Lehoczki Éva ápolási egység vezető 1895 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
  Nánási Ildikó ápolási egység vezető helyettes 1895 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Kardiológiai Profil Intenziv Ápolás ( 8.Belgyóg Gyurcsó Mariann részleg vezető ápoló 2319 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
  Skorcov Tamás ápolási egység vezető helyettes 2319 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Klinikai Onkológiai Osztály ápolás Tornyai Nikolett osztályvezető ápoló 1713, 8732 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
  Farkasné Ács Beáta osztályvezető ápoló helyettes 1713, 8732 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
1.Operatív Ápolási Egység Baloghné Tóth Aranka ápolási egység vezető 1755, 8667 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
  Szendrei Ilona ápolási egység vezető helyettes 8667 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
2.Operatív Ápolási Egység Oroszné Orbán Ildikó ápolási egység vezető 1396 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Szülészeti-Nőgyógyászati Osztály ápolás Széles Jánosné osztályvezető ápoló 8618 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
  Simon Györgyi osztályvezető helyettes ápoló 1161 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
4.Operatív Ápolási Egység Burnyóczki Elza ápolási egység vezető 8692 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
  Csatári Krisztina ápolási egység vezető helyettes 1146 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
5.Operatív Ápolási Egység   ápolási egység vezető 1732 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
  Szabó Gáborné ápolási egységvezető  helyettes 1732, 8610 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Intenzív Terápiás Egység áp. Bakos Csilla osztályvezető ápoló 1154, 1189 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Sürgősségi Betgell.Egys.áp. Fajth-Nyéki Judit osztályvezető ápoló 1921, 1710 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
    osztályvezető ápoló helyettes 1921, 1710 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Közp.Műtő és Aneszt.Szolg.áp. Schneider Ilona vezető műtősnő 1215, 1759, 6308 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
  Kiss Judit Margit vezető asszisztens 1215, 1759 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
  Vörös Ágnes vezető helyettes műtősnő 1215, 1759 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Speciális Intenzív Ápolási Egység Mészárosné Törteli Andrea ápolási egység vezető 2139 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
  Kiss Éva Enikő ápolási egység vezető helyettes 2139, 1872 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Kiemelt Hotelszolgálat I.áp.   ápolási egység vezető 1764, 1723 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Kiemelt Hotelszolgálat II. áp.   ápolási egység vezető 1555, 1196 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Neurológiai O.(Stroke)Rehabilitációs osztály Pókecz Mónika részleg vezető ápoló 1333, 1369 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Neurológiai Osztály áp. Kurucz Mária osztályvezető ápoló 1333, 1369 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
  Kollerné Katona Ildikó osztályvezető ápoló helyettes 1333 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Krónikus Osztály áp. Kövesi Erika osztályvezető ápoló 1243, 1810 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
  Béres Mónika osztályvezető helyettes ápoló 1243 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Geriátriai és Gerontop. Reh. Gyimesi Magdolna osztályvezető ápoló 2110 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
  Vajda Ferencné osztályvezető helyettes ápoló 2110 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Pszichiátriai Osztály áp. Gyimesi Magdolna osztályvezető ápoló 1344 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
  Bendákné Lengyel Edina osztályvezető helyettes ápoló 1344 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Gyógytornász Szolgálat Molnár Ágnes mb.gyógytornász szolgálat vezető 1323 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Dietetikai Szolgálat Herscoviciné Vass Kyri Edit dietetikai szolgálat vezető 1132 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

 

Az oldal cookie-t használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Elfogadásával hozzájárul a cookie-k gyűjtéséhez. A cookie-król bővebben: itt.

.